Vés al contingut

La Jornada de Telemàtica Educativa i Fira TIC ja té data: serà el proper 8 de maig de 2014 al Seminari Conciliar de Barcelona. I vol seguir comptant amb les vostres aportacions perquè pensem que pot ser molt valuós fer emergir les bones pràctiques i donar-les a conèixer a la jornada. Per aquest motiu, us animen novament a presentar-hi les vostres comunicacions abans del 21 de febrer de 2014.

Com sabeu per ocasions anteriors, les comunicacions s’agruparan per temàtiques i els autors disposaran de 15 minuts per fer la seva presentació. Les contribucions, condició sine quan on, hauran d’haver estat experimentades personalment.

Un comitè de la FECC avaluarà les propostes i seleccionarà les que podran ser presentades. Us recordem que les comunicacions acceptades suposaran dues inscripcions gratuïtes a la jornada.

També, com l’any passat, donarem aquesta dimensió a la Fira TIC per tal que les empreses interessades tinguin la possibilitat de presentar productes i serveis, sempre que vagin acompanyats d’experiències d’èxit en la seva aplicació pràctica per part de centres docents. En aquest cas, les empreses i entitats que vulguin ser presents a la fira poden reservar el seu espai abans del 14 de febrer de 2014.

Per a més informació, adreceu-vos a Júlia Verdaguer a l’adreça electrònica jverdaguer@escolacristiana.org

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.