Vés al contingut

L’Escola Joan Pelegrí de Barcelona ha signat un conveni de col·laboració amb l’escola xinesa Yiwu de la província de Zhejiang. Aquest acord obre la possibilitat que professorat i alumnat d’ambdues institucions puguin intercanviar estades per tal d’aprofundir en el coneixement cultural, metodològic i didàctic d’ambós centres.

L’acte de signatura, que va tenir lloc el passat 24 de novembre a la seu del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i Ciències de Catalunya, inclourà com a activitats d’intercanvi: que cadascuna de les escoles enviï estudiants a l’altra amb la finalitat de realitzar activitats encaminades a millorar el coneixement de l’altre país i la seva cultura, i a organitzar conjuntament activitats educatives, esportives i culturals.

La Yiwu No.3 Senior High School és un centre on es poden cursar estudis equivalents als de Batxillerat i que compta amb prop de 2.000 alumnes matriculats. Destaca entre els seus objectius “desenvolupar una escola mitjançant la literatura i les arts i gestionant l’educació amb virtut tot fent créixer en els estudiants la salut física i mental”. Els seus objectius educatius són “desenvolupar estudiants qualificats i amb personalitat, amb salut física, intel·ligència i bon gust”. La seva metodologia està basada en un treball intens en lectura i escriptura.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.