Vés al contingut
10796828624_a0186629d7.jpg
(Bíblia i Pastoral) L'Escola d'Animació Bíblica de Barcelona ( EABB ) , conjuntament amb la Parròquia Mare de Déu de la Medalla Miraculosa i Llibreria Paulines, oferim la 6 ª Setmana Bíblica « Jesús de Natzaret» , que es desenvoluparà del dissabte 23 al dissabte 30 de novembre.
Aquest any començarà , dissabte 23 a les 18 h , amb la Taula Rodona « Jesús de Natzaret , Déu i home » ( Llibreria Paulinas , Rda . Sant Pere 19 , Barcelona ) dissabte 23 a les 18 h . ) , Que comptarà amb la presència d'un biblista , Javier Velasco - Arias , un teòleg , Dr Salvador Pié Ninot , i un catequista , Patxi Velasco " Fano " , conegut pels seus dibuixos sobre Jesús i que vindrà des de la seva diòcesi de Màlaga . Moderarà el periodista Ignasi Miranda.
Aquest mateix dissabte a les 21:30 h . a la Parròquia de la Miraculosa de Barcelona ( on es desenvoluparà tota la resta de la Setmana Bíblica , Consell de Cent 110 , Barcelona ) , Patxi Velasco " Fano " farà la presentació audiovisual « Jesús per a tots » del seu treball com a dibuixant.
Al dia següent , el diumenge 24 , Festa de Crist Rei , a les 11:30 h . tindrem laconferencia « Jesús de Natzaret , el Messies , el Fill de Déu » , a càrrec del Dr Javier Sesé , professor d'Espiritualitat a la Universitat de Navarra .
Durant la setmana , el dilluns 25 , dimarts 26 i dijous 28 , s'oferirà una conferència a les 18:30 h . , Amb els temes i ponents següents : el dilluns la conferència del Dr Antoni Prevosti , professor de Filosofia , serà sobre « el cor de Jesús » , el dimarts serà el torn de l'escriptora Montse de Paz amb el tema «I els parlava en paràboles » , i el dijous Quique Fernández , coordinador de la EABB i de la Setmana Bíblica parlarà sobre « la mirada de Jesús ».
A meitat de Setmana Bíblica , el dimecres 27 , Festivitat de la Mare de Déu de la Medalla Miraculosa , fem una parada de conferències per oferir un Rosari Bíblic ( 19 h . ) Acompanyats per l'Associació Musical Cantorata i l'Eucaristia de la Festa ( 20 h. ) presidida pel Dr Salvador Pié Ninot.
Divendres la cita serà a les 20:30 h . amb la Lectio Divina : « Passió , Mort i Resurrecció » , a càrrec de Pepe Pedregosa , coordinador de l'Escola d'Animació Bíblica i Comunicació Sant Pau , que vindrà des de Sevilla .
Abans , aquest mateix dia, a les 18 h. hi haurà la Dinàmica Bíblica per a Adolescents i l'endemà , també a les 18 h, l'Activitat Bíblica Infantil.

Dissabte 30 , últim dia de la Setmana Bíblica , hi ha doble oferta. Al matí a les 11:30 h . el Dr Josep M. Rovira Belloso , professor de teologia, ens parlarà de « Jesús de Natzaret , plenitud de l'ésser humà » ia les 21:30 h . conclourem amb el concert « Veniu a Mi» de Mn . Francisco García .

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.