Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Els alumnes del Cicle formatiu de Grau Superior de Disseny i Producció editorial de Salesians Sarrià han estat premiats a Liderpack 2013, els guardons més importants que es concedeixen a Espanya en l'àmbit del packaging i la Publicitat en el Lloc de Venda (PLV).

El jurat ha premiat els tres treballs presentats a concurs dissenyats pels estudiants de Salesians Sarrià, amb la tutorització dels professors del departament d’Arts gràfiques i realitzats amb el software de l’empresa ESKO.

Els alumnes van recollir els guardons la setmana passada a Fira de Barcelona en un acte presidit pel Conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig. La cerimònia va comptar amb la presència de professionals del món de la indústria el packaging, el disseny i la publicitat.

Els Liderpack, convocats pel saló Hispack de Fira de Barcelona i Graphispack Associació, premien els millors envasos, embalatges i elements de PLV de l'any. Reconeixen especialment els avanços en innovació, disseny, creativitat i sostenibilitat.