Vés al contingut

A final del curs passat, la llavors alumna de l’escola Santa Teresa de Lisieux de Barcelona, Carlota Carbonero, va ser escollida com a finalista pel seu treball de recerca al Premi UB – Ferran Adrià amb Gallina Blanca en la quarta edició d’aquest premi relacionat amb el fet alimentari i que busca incentivar l’interès dels joves estudiants de Batxillerat per aquesta temàtica

El seu treball, titulat Bons hàbits alimentaris o malbaratament de recursos, es planteja en el context de la crisi econòmica actual i el fet que les autoritats sanitàries estableixin una distinció entre la data de caducitat i la de preferència de consum, ja que molts dels aliments que es retiren del mercat són encara reutilitzables. És més, se’n podria fer ús per pal·liar la fam? El treball també investiga aquest fet.

El fet és que la Carlota va ser premiada amb una menció honorífica per aquest treball i el passat 19 de setembre va recollir el guardó de mans del cuiner Ferran Adrià, que presidia l’acte juntament amb d’altres personalitats. Per a més informació, podeu consultar la pàgina web aquí.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.