Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Es pot pensar que canviant quatre normes i un parell de dogmes, ja tenim arreglat el tema de l' acostament als joves de l'Església. Però no. Almenys això és el que diuen els joves cristians als quals hem donat la paraula en el número d'octubre de Vida Nueva Catalunya, que ens expliquen com han viscut aquests primers mesos amb el papa Francesc.

Els quatre coincideixen que el primer que cal és un canvi d'actitud, de manera de ser i de fer. I d'aquest canvi, Francesc n’ha estat un model. Com fa uns mesos quan el Papa va dir allò de "no crideu Francesc, crideu Jesús". Amb gestos com aquests els joves se senten més propers, més reconeguts i més en sintonia amb la vida que porten com a joves entre els joves.

Una reflexió que també comparteixen els agents de pastoral als quals hem preguntat sobre l’acollida del papa Francesc a Catalunya: el bisbe de Lleida, Joan Piris, la presidenta de Càritas de Catalunya, Carme Borbonès, i Jaume Flaquer, jesuïta i director de l'àrea teològica de Cristianisme i Justícia .

Aquest número de Vida Nueva Catalunya el reben aquesta setmana els subscriptors de la revista a Catalunya. Els subscriptors de Vida Nueva poden, a través de les seves claus personals, descarregar-se en PDF tots els suplements publicats