Vés al contingut

El passat 9 de setembre es van reunir a Vic 200 mestres i professors de totes les escoles que les Serventes del Sagrat Cor de Jesús tenen a Catalunya: Sagrat Cor de Barcelona, Sagrat Cor de Jesús de Vic, Sant Josep Obrer de L’Hospitalet de Llobregat i Sant Ramon Nonat-Sagrat Cor de la capital catalana. El motiu era la inauguració del curs Joan Collell, sacerdot vigatà i fundador de la Congregació, del naixement del qual farà 150 anys el proper 20 de gener de 2014.

La trobada va consistir en una xerrada sobre els valors identitaris de les escoles segons l'esperit del fundador, una posada en comú d'experiències educatives i un refrigeri al jardí de la Casa Mare, situada al Passeig de la Generalitat. Aquesta ha estat la primera de les diverses activitats que es duran a terme enguany per celebrar aquest aniversari. Durant el curs, més de 2000 alumnes visitaran els llocs emblemàtics de la ciutat de Vic on va viure Joan Collell i on va iniciar la seva obra.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.