Vés al contingut

Escola de Pastoral i Escola de Directius

Aquest matí ha arrencat la 7a edició de l’Escola de Pastoral (EdP) i dilluns, si Déu vol, inaugurarem la 15a edició de l’Escola de Directius (EdD). Ambdues són prou conegudes dins el col·lectiu i compten amb un bon nombre de participants.

Escola de Tutors

També la setmana vinent, el dia 2 d’octubre, està programat l’inici de l’Escola de Tutors (EdT), que enguany arriba a la 4a edició. En aquesta ocasió no s’han cobert totes les places disponibles, però s’ha decidit de mantenir-la malgrat tot. Per tant, podríem admetre encara alguna matrícula de darrera hora.

En aquestes darreres edicions, el format i calendari de l’Escola de Tutors ha esdevingut ben compatible amb la normal activitat docent i reparteix els costos en temps dedicat a la formació entre l’interessat i l’escola on treballa. Potser, tanmateix, des dels centres no s’ha dedicat prou atenció a promoure aquesta formació, que ajuda a consolidar un dels trets que la majoria d’escoles cristianes assenyalen com a propis: l’atenció personalitzada de l’alumnat en una perspectiva d’educació integral. L’acció tutorial és clau per fer realitat aquest magnífic propòsit.

Escola d'Administració i Gestió

L'Escola d'Administració i Gestió (EdAG) posa en marxa la seva 1a edició i ho farà el dia 22 d’octubre.

Aquesta Escola d'Administració i Gestió és la novetat d'enguany. Es tracta de la primera edició d'una proposta de formació sòlida, sistemàtica i completa, amb una durada de 16 crèdits ECTS que equivalen a unes 400 hores de treball de l'alumne, distribuïdes en 252 hores presencials i 148 hores no presencials.

Com que l’EdAG s’orienta a un públic més minoritari, la intenció és oferir-la en cursos alterns. Així mateix, per facilitar la participació dels professionals en actiu es podrà cursar distribuïda, indistintament, en un o dos cursos acadèmics.

A més, la major part dels mòduls també es poden cursar de manera independent. Pensem que, d’aquesta manera, la formació pot servir d’actualització a persones que ja tenen formació i experiència, però a les quals els cal entrar en algun camp d’acció nou o bé volen actualitzar els seus coneixements.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.