Vés al contingut

L'aprenentatge dels infants... observació, registre i avaluació

Aquesta formació, que s'inicia el proper 26 d'octubre, té com a principals objectius concretar què vol dir "aprendre" a l'escola infantil; conèixer com organitzar espais i materials que fomentin el lliure aprenentatge dels infants; adquirir noves formes d'observar i enregistrar els aprenentatges dels infants dia a dia i consolidar criteris sobre com transmetre i comunicar els aprenentatges dels infants a les famílies i definir el concepte d'avaluació a l'escola infantil.

La formació serà impartida per la mestra d'Educació Infantil i formadora del departament pedagògic de la FECC, Eva Sargatal.

[ProgramaInscripció]

Desenvolupar una autoestima positiva en l'infant

Aquesta formació té com a principals objectius prendre consciència del paper cabdal de l'autoestima en el desenvolupament saludable dels nens i nenes; aprendre eines bàsiques i pràctiques per potenciar l'autoestima dels infants; prendre consciència de la importància de l'autoestima per part dels qui tenen cura de l'infant (educadors, equips, pares, família...) i incorporar nous hàbits per desenvolupar l'autoestima dels infants.

La formació serà impartida per la llicenciada en Psicologia, Eva Juncosa.

[ProgramaInscripció]

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.