Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Benvolgut/da,
 
Em poso amb contacte amb vosaltres en iniciar aquesta etapa d'estiu, tot desitjant-vos que durant aquest temps pugueu gaudir d'un merescut descans, i de la possibilitat d'un temps pel trobament personal amb Déu i amb l'altre.
 
A l'avaluació dels participants al curs que vam realitzar aquest passat mes d'abril de 2013, queda molt subratllada la necessitat de continuar en aquesta formació i el desig de treballar compartint des de la diversitat d'espiritualitats que es van aplegar en el curs. 
 
Acollint aquestes i altres propostes fetes, que hem treballat Mn Josep Escós, el P. Josep Baquer, Mn Joaquim Cervera i jo mateixa, us proposem com continuar. Per tal d’oferir uns blocs temàtics bàsics i amb una coherència interna ens ha semblat plantejar una formació en tres anys, de cinc sessions per curs, que tingui com elementsclaus:
 
una doble dimensió transversal: l'espiritualitat i l'Escriptura 
una metodologia: una formació que farem entre tots, cadascú des de la seva tasca 
i preparació. Per això serà important començar compartint des de l'experiència personal (espiritual, de fe, d’acompanyant, de moviment), i a partir de l'aportació dels experts en cada tema, realitzar treball personal de reflexió i interiorització i treball per grups. 
 
 
 
Primer curs (2013-2014): Reflexió sobre l'Església. 
 
Segon curs (2014-2015): Reflexió sobre el misteri de Déu.  Com contemplem el Déu que Jesús ens ha desvelat?
 
Tercer curs (2015-2016): Reflexió sobre la teologia i pràctica pastoral. Com celebrem, com ens trobem, com reflexionem o meditem? Què ens falta per esdevenir comunitats atractives? Les aportacions bíbliques serien les adequades per cada curs.
 
Lloc de realització: A la seu de la Delegació d'Apostolat Seglar (C/San Pau n. 101).
 
Dates de realització del primer curs: dimarts 4 / 11 / 18 / 25 de març; 1 d'abril de 2014.
 
horari: 18,30 - 21,00 hores.
 
Tot i que es concep un conjunt de tres cursos, no cal haver-ne fet un per matricular-se al següent. Cada etapa té la seva autonomia.
 
Per tots els que hi estigueu interessats a partir de setembre us podeu posar en contacte amb la Delegació d'Apostolat Seglar de Barcelona, tots els matins i dimarts i dimecres tarda, tf 933011568, o bé per correu electrònic: dseglar@arqbcn.cat.
 
Us desitjo en nom de tots un bon estiu i un reparador descans. Una abraçada
 
Anna Almuni
Delegada d'Apostolat Seglar
Arquebisbat de Barcelona
Barcelona 29 de juliol de 2013