Vés al contingut

El grup QLIFE, format per quatre estudiants del cicle formatiu de grau superior en administració i finances de l’escola la Salle de la Seu d’Urgell han resultat guanyadors del premi als Millors Projectes d’Emprenedoria de la Formació Professional a Lleida en la categoria de premi a la idea més viable.

Les estudiants, en el marc de l’assignatura de projecte empresarial que forma part del pla d’estudis del cicle formatiu que han cursat a la Salle, han desenvolupat un projecte empresarial que dissenya, produeix i comercialitza una polsera que porta incorporat un localitzador GPS per a persones dependents, així com un codi QR que serveix d’identificador. El projecte, que combina les noves tecnologies amb serveis d’assistència a les persones, ha estat elaborat per les estudiants Anna Pereira, Simona Nistor, Pooja Nankani i Núria Llivina.

Les estudiants van recollir el premi el passat 9 de juliol en un acte de la Diputació de Lleida presidit pel Vicepresident tercer de la institució, Pau Perdices, i el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.