Vés al contingut

El treball Geolocalització i Realitat Augmentada aplicades al coneixement de l'arquitectura religiosa de Barcelona, de la professora de l'escola Tècnica Professional Xavier, Azucena Vázquez, ha resultat guanyador del 6è Premi Armengol Mir, que convoca la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC).

El jurat n'ha destacat "la creativa i innovadora resposta a motivar els alumnes de Batxillerat dins l'àrea de Religió tot utilitzant una tecnologia puntera i versàtil".

El jurat també ha reconegut amb un accèssit el treball Creixem plegats (projecte d'Aprenentatge Servei), del professor de l'escola Sant Jaume de la Fundació d'Escoles Parroquials (FEP), Jordi Mas, "per la magnífica planificació i execució de tres projectes d'APS amb alumnes de 1r de Batxillerat", la qual cosa ha permès una major sensibilitat dels joves vers l'entorn proper.

Finalment, l'Armengol Mir han fet també una menció especial al treball Missatges d'una fada. Una experiència educativa en l'acompanyament d'un infant amb malaltia de llarga durada, de la professora de l'escola Maria Rosa Molas de Reus, Pilar Garcia. Se n'ha volgut ressaltar "el coratge, la serenor, la creativitat i la sensibilitat de la mestra en afrontar una situació de dolor a l'aula", així com l'acompanyament realitzat de "l'infant afectat, del grup de companys i la família".

El premi Armengol Mir, que la FECC convoca des de fa sis anys, té com a objectiu promoure la participació directe dels docents de les escoles cristiananes, i entitats vinculades, en l'àmbit de la regflexió i la innovació educativa

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.