Vés al contingut

El proper 30 de juny acaba el termini d'inscripció per a l'Escola de Directius (per a la qual queden poques places) i per a l'Escola de Pastoral. El dia 30 acaba també el termini per optar al descompte de l'Escola de Tutors i l’Escola d’Administració i Gestió (EdAG1), si bé la inscripció general de totes dues finalitza més endavant.

Aquestes Escoles de Formació són reconegudes per la Universitat Ramon Llull com a títols universitaris d’expert i s’adrecen, respectivament, a les persones que exerceixen o es preparen per exercir determinades responsabilitats dins les escoles cristianes.

La novetat d’enguany és l’oferta de l’Escola d’Administració i Gestió. Es tracta d’una proposta de formació sòlida, sistemàtica i completa, amb una durada de 16 crèdits ECTS que equivalen a unes 400 hores de treball de l’alumne distribuïdes en 252 hores presencials i 148 hores no presencials.

Per facilitar l’accés i la participació, l’EdAG 1 es pot cursar distribuïda, indistintament, en un o dos cursos acadèmics. La major part dels mòduls també es poden cursar de manera independent sense estar matriculat a l’EdAG o només específicament a cada mòdul.

Com no ens cansem de repetir, el futur passa per la formació. Cal, per tant, dedicar-hi atenció i assumir-ne els costos. Tinguem present que estem fent un esforç de contenció extraordinari i, un any més, els preus no han variat. D’altra banda, si l’escola no exhaureix el crèdit de formació, les bonificacions via seguretat social que es poden obtenir per la participació en aquestes formacions superen molt àmpliament els costos directes.

Us animem a proposar candidats a aquestes Escoles de Formació -i a fer-ho abans d’aquest mes- perquè són estratègiques per al manteniment del projecte d’escola.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.