Vés al contingut

Aquest any ha tingut lloc la primera edició del concurs Start-up School, que convoca la Fundació Escola Emprenedors per promoure l'esperit emprenedor entre els alumnes d'ESO i Batxillerat.

Dos grups d'alumnes de l'Escola Pia de Sarrià hi van participar amb dos projectes. L'equip format pels alumnes de 4t d'ESO Sandra Wells, Judit Agraz, Toni Soler, Òscar del Amo i Carla Rodríguez va presentar un innovador sistema de reciclatge intel·ligent. L'objectiu és integrar el reciclatge amb un benefici directe per a les persones. És un projecte que combina tecnologies innovadores llest per ser comercialitzat.

L’altre equip, el format per Pol Baladas, de 2n d'ESO, i Àlex Sicart, de 1r d'ESO, van presentar una aplicació per a telèfons mòbils dissenyada per ajudar els estudiants a fer els deures i optimitzar al màxim el temps d'estudi.

Els nois i noies de tots dos grups han guanyat com a premi un viatge i una estada de tres dies a Londres que inclourà visites per conèixer Start-ups i personalitats del món emprenedor de la ciutat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.