Vés al contingut

Els dies 8, 9 i 10 de juliol, la FECC torna a convocar la formació de robòtica Repte de la ciutat ecològica LEGO Mindstorms.

El curs té com a principal objectiu proporcionar metodologies de treball que ajudin el docent a apropar l'alumnat d'ESO a la ciència i tecnologia a través de la robòtica -una àrea en la qual conflueixen d’altres àrees de coneixement com les matemàtiques, la física, l’enginyeria, l’electrònica, la mecànica o l’informàtica- i aprendre a fer anar la robòtica educativa com a recurs didàctic en d’altres matèries curriculars com a mitjà per millorar el procés d’ensenyament - aprenentatge.

Adreçada a professorat d’ESO, coordinadors/es TIC-TAC, monitors d’activitats extraescolars, té, entre d’altres objectius, conèixer la filosofia de treball de la plataforma de robòtica educativa LEGO Mindstorms® NXT, aprendre a aplicar la robòtica educativa com a recurs didàctic per millorar la cohesió de la classe, aprendre a graduar l’abast dels projectes per proporcionar fluïdesa a les activitats i trobar el balanç o guanyar confiança per traslladar les experiències de la formació a l’aula o taller d’extraescolars.

Programa - Inscripció

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.