Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(F. La Salut Alta) ApreniCreix és un espai de creixement per a adolescents de 1r i 2n d’ESO, on reben un suport a l’escolarització a través del reforç en competències educatives bàsiques, així com d’unacompanyament en el seu procés de desenvolupament com a persones.
Els 20 adolescents que hi assisteixen es divideixen en quatre grups de 5. Dos grups hi assisteixen dilluns i dimecres i la resta dimarts i dijous. L’horari és de 16h a 19h o de 17h a 20h, segons l’horari que tinguin a l’institut.

 A la fundació els nois i noies fan reforç escolar supervisats per dues educadores, i alguns d’ells, a més, disposen d’una estona d’atenció més individualitzada amb un voluntari en coordinació amb l’educadora. A la segona hora treballen altres habilitats i competències, desenvolupen un programa d’ intel·ligència emocional i aprenen  a utilitzar adequadament les TIC.
El treball directe amb els adolescents es complementa amb un seguiment coordinat amb la família, instituts, serveis socials i altres agents que tenen relació amb la família.
Finalitzada l’etapa a la Fundació, els joves poden optar per seguir gaudint d’un temps de reforç en el projecte Aula Oberta del Centre Sant Jaume, al barri de Gorg.

Descarrega aquí la fitxa tècnica del projecte.