Vés al contingut
jhstyle.jpeg
El Moviment Cristià de Joves (MCJ) de la diòcesi de Barcelona organitza com cada estiu uns Campaments-Convivències per a joves de 14 a 18 anys. Enguany seran del 27 al 30 de juny a la casa del Brull (El Montseny).
Aquests quatre dies volen ser un espai tranquil i relaxat de convivència, d'amistat i de coneixement de la persona i el missatge de Jesús en l'etorn magnífic de la natura; i són oferts a adolescents i joves que participen ja dels grups del Moviment en alguna de les parròquies de l'Arxidiòcesi o bé aquells nois i noies, que sense pertànyer a un grup concret busquen un espai on descobrir amb més intensitat i compartir la seva fe cristiana.

Precisament, els Campaments d'enguany porten per lema "Jesus Style" i, tot inspirant-se en una cançó molt de moda entre el públic més jove, ajudaran als participants a veure quin és l'estil de vida que ens proposa Jesús i com podem mirar de concretar-lo en la vida dels joves d'avui. Un repte no gens fàcil però apassionant.

Per a més informació: www.mcjbcn.com i al telèfon 659 55 44 99 (Toni Roman)

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.