Vés al contingut

Ecoresort, dels Salesians de Terrassa, i Compactvidik, de l’Escola Lacetània de Manresa, han resultat guanyadors del premi a la millor idea de negoci al 4t Concurs d’Emprenedors de l’Alt Pirineu i Aran.

El jurat ha reconegut així dos projectes relacionats amb el medi ambient: un de reciclatge i un altre per crear un resort turístic de cabanes adaptat a un medi totalment salvatge. El president de l’AEAU, Jordi Grau, ha elogiat les idees presentades i creu que algunes són plenament viables.

Pel que fa als premis per a projectes pirinencs, s’ha reconegut la proposta GlobalSeu, del col·legi La Salle de la Seu, i El Xicot dels Encàrrecs, de l’Institut Joan Brudieu. El director de La Salle, Lluís Biosca, s’ha mostrat satisfet de l’enginy mostrat pels alumnes de l’Alt Urgell que s’han presentat al certamen.

Enguany s’ha obert la participació a d’altres centres de fora de l’àmbit territorial de l’Alt Pirineu i Aran i la resposta ha estat plenament positiva. Hi han pres part 30 grups d’arreu de Catalunya. L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, creu que la bona resposta a un concurs com aquest dóna esperances pel que fa a la recuperació econòmica a l’Alt Urgell i la resta del país.

El lliurament de premis també ha comptat, a més de l’Alcalde de La Seu d’Urgell, amb el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro; el Coordinador de Formació Professional dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, Josep Ramon Cabiscol, i inspectors del Departament d’Ensenyament.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.