Vés al contingut

La inscripció a les Escoles de Formació, l’oferta de formació de llarga durada de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) per al proper curs, ja és oberta. L’oferta contempla quatre propostes:

· Escola de Directius (15a edició)

· Escola de Pastoral (7a edició)

· Escola de Tutors (4a edició)

· Escola d’Administració i gestió (1a edició)

Les quatre Escoles estan reconegudes com a Títol Universitari d’Expert per la Universitat Ramon Llull (URL).

La FECC ha fet un esforç per mantenir els preus (que l’any passat tampoc es van apujar) i bona part dels descomptes, per bé que el patrocini de les editorials ha desaparegut.

Atès que, en el cas de l’Escola de Directius i l’Escola de Pastoral, la participació compromet algun dia de la setmana de quasi tot el curs, es vol tancar el procés d’inscripció abans de les vacances d’estiu.

Per incentivar l’avançament de les inscripcions, la FECC manté el descompte, introduït l’any passat, del 10% de l’import de la formació per a aquelles matrícules que es facin efectives abans de determinades dates.

Des de la FECC recordem que l’Escola de Tutors presenta un calendari que interfereix poques hores amb l’horari lectiu del professorat i, per tant, facilita a l’escola el fet d'atorgar el permís corresponent per realitzar la formació.

El proper curs també s'ofereix per primer cop l’Escola d’Administració i gestió, una formació que es podrà seguir de manera completa, o bé per mòdul, segons els interessos dels participants.

No cal insistir en la importància estratègica d’aquestes propostes de formació. Sabem que som reiteratius en aquesta qüestió, però de ben segur que compartiu amb nosaltres aquesta inquietud.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.