Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

El proper 25 d'abril, el CaixaForum de Barcelona (Av. Ferrer i Guàrdia, 6-8 - Fira de Montjuïc) acollirà la 2a Jornada d'Excel·lència a l'Educació, que organitza l'Associació Catalana per l'Excel·lència amb el suport de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) i l'Obra Social "la Caixa".

La jornada té com a objectiu reunir els diferents centres educatius que treballen per la millora de l'ensenyament mitjançant les metodologies de qualitat i l'excel·lència i compartir idees i experiències.

L'acte, que comptarà amb la presència de la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, arrencarà amb la ponència titulada La comunicació no verbal a l'aula, que pronunciarà l'actor, director i professor de comunicació no verbal i expressió corporal de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Oriol Grau.

Seguirà la taula rodona Educar per al segle XXI. Com formar l'alumnat per a les noves exigències de la societat, que abordarà:

- L'anglès des d'infantil, una aposta de futur, a càrrec de la directora de l'escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat, Encarna Hernández.

- Emprenedoria, creativitat i innovació, a càrrec de la directora de l'escola Virolai de Barcelona, Coral Regí.

- La formació dual, a càrrec del director de l'institut Comte de Rius de Tarragona, Francesc Roca.

L'acte es tancarà amb la ponència Les xarxes socials i el seu impacte a l'escola: una qüestió també de qualitat educativa, que pronunciarà el doctor en Pedagogia i professor de tecnologia educativa de la Universitat Ramon Llull (URL), Miquel Àngel Prats.

Per a més informació, www.qualicat.cat