Vés al contingut

(Universitaties) L’Espai Von Balthasar -CCU, l’espai que la delegació de Pastoral Universitària destina a l’art i la creació, organitza un concert solidari el diumenge 7 d’abril a les 18:30 hores, en benefici de l’associació per l’altre Cor Cremat, ajut al quart món.

El concert, que es celebrarà al Centre Cristià dels Universitaris (C/ Villarroel 81, baixos, Barcelona), comptarà amb les interpretacions musicals de la pianista Carme Gil, i la violoncelista Lena Torre que tocaran peces clàssiques de Bach, Chopin i Bethoven.
Sobre els beneficiaris:
Som una associació formada per un grup de persones sensibilitzades per la situació de marginació en la qual es troba immersa molta gent de la nostra ciutat: l’anomenat 4t Món.
Què pensem?
En cremar-se el Gran Teatre del Liceu (31 de gener 1994) va sorgir una extraordinària solidaritat, tant a nivell humà com a nivell econòmic. Tal com s’ha dut a terme la reconstrucció del Liceu perquè forma part del nostre entorn cultural, també creiem que cal construir o reconstruir la vida d’aquells que malviuen al Raval, el barri que envolta el Liceu.
Què pretenem?
Pretenem contribuir a la conscienciació de la realitat de la marginació. I a través d’un cicle de concerts volem recaptar fons que destinarem a entitats benèfiques que tinguin com a objectiu projectes de promoció, educació i habitatge de les famílies més necessitades del barri del Raval.
Què necessitem?
Ens fa falta el suport de tothom que desitgi adherir-se personalment o des del seu àmbit professional a la nostra causa i, molt especialment, dels mitjans de comunicació. També hem obert un compte corrent a Catalunya Caixa 2013-0374-12-0200442445 destinat a rebre aportacions econòmiques.

L’entrada al concert és lliure i l’aportació, voluntària.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.