Vés al contingut

L’Espai Von Balthasar del Centre Cristià dels Universitaris (CCU) organitza l’exposició de pintura Mirada de Dona amb obres de l’autora Valentina Botana, professora musical d’Educació Infantil. L’exposició restarà oberta del 3 d’abril al 3 de maig de 2013 en horari d’obertura del centre.

L’acte d’inauguració, previst pel dimecres 3 d’abril a les 20h, comptarà amb les interpretacions a piano de Jordi Membrado, i veu de Josep Mª Font.
L'autora: Valentina Botana, de formació autodidacta, dibuixa i pinta des de ben petita. El 1987 inicia els estudis musicals, i forma part de diverses corals i grups de Gòspel. També troba tot un món d’expressió i autoconeixement gràcies a la Dansa clàssica i Contemporània. Paral·lelament, es forma com a educadora infantil i fa classes de piano i llenguatge musical a infants. Actualment, compagina la seva feina de mestra amb la recerca espiritual a través de tècniques orientals. El dibuix i l’escriptura els utilitza com a eines d’expressió, interiorització i connexió.

Per a més informació: C/ Villarroel 81, baixos, Barcelona. 93 323 33 68/ Horari d’atenció: De dilluns a divendres de 10 a 14 hores i dilluns i dimecres de 16 a 20h. / espaivonbalthasar@dpuniversitaria.org

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.