Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Hi ha molts joves que anys després encara viuen la intensitat de la Setmana Santa gràcies a la vivència de les trobades de Pasqua celebrades en grup en una casa de colònies. Una experiència que va néixer com una concreció de la revitalització de la vivència de la litúrgia que va impulsar el Vaticà II. Els mateixos aires conciliars van arraconar algunes tradicions vinculades a l'imaginari popular de la Setmana Santa. Però els moviments populars són tossuts i mantenen una gran vitalitat.

Aquest és el retrat de la Setmana Santa que segueix sortint als carrers de Catalunya i que recull el darrer número de Vida Nueva Catalunya. La vivència a fons en comunitat i l'expressió pública convergeixen en la voluntat de viure intensament la Setmana Santa.

Entre altres, recull el testimoni de Manuel Zamora, president del Consell de Germandats i Confraries de l'Arxidiòcesi de Barcelona i de diversos participants en les celebracions de Pasqua i l'opinió de Josep Maria Romaguera, consiliari de la JOC. Podeu veure'n més aquí.