Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Maristes) Al llarg de la quaresma anem publicant un tuit cada dia amb els diferents lemes de la Pasqua al llarg d'aquests 40 anys. 
Twitter: @pasquavellanes amb dos hashtags: #pasqua40anys i #pasquavellanes2013. 
Facebook: Pots seguir aquest enllaç del facebook, fer-te amic/a de la Pasqua i deixar-hi la teva aportació.
 
SEGUIM EL CAMÍ DE PREPARACIÓ A LA PASQUA 2013
La Pasqua és una trobada de persones que volen aprendre a viure «mirant a fons». Celebrar la trobada és important. Com diu Pere Casaldàliga: «Tota la nostra vida hauria de ser una trobada, un encontre, trobar-nos amb nosaltres mateixos, trobar-nos amb el proïsme, trobar-nos amb la natura, trobar-nos amb Déu…». L’edició del 2013 serà la 40a vegada que les Avellanes acull un bon grup de joves per viure i celebrar la Pasqua. Al llarg d’aquests anys, molts joves han après a viure «mirant a fons», a l’estil de Jesús. Ara, aquesta invitació és per a tu! Estàs convidat/ada a venir a la «trobada» de la Pasqua de les Avellanes, a compartir les teves inquietuds, allò que vius i et fa viure. Aquests quatre dies a les Avellanes poden ser una experiència diferent al que vius en el teu dia a dia.
No ho dubtis, vine! T’esperem a les Avellanes del 28 al 31 de març. Ben aviat començarà el procés d'inscripció.
SEGONA TRAMESA DE PREPACIÓ
Pots seguit tota la preparació de la Pasqua, descarregar-te el document marc i les trameses a la web de pasqua.
40 ANYS VIVINT LA PASQUA 

Tal i com vam informar en l'anterior "enxarxa't" durant la Pasqua 2013 es faran algunes iniciatives en motiu dels 40 anys. Volem destacar de forma especial la invitació a tots els qui alguna vegada heu participat a la Pasqua. El diumenge de resurrecció esteu covidats a compartir l'la celebració de la resurrecció i el dinar amb els participants de la Pasqua del 2013 
Dóna el teu testimoni de la vivència de la Pasqua

Si has participat a la Pasquaal llarg d'aquests 40 anys, si ha estat important per a tu per la teva vivència, per la teva fe, pel teu compromís... Dóna el teu testimoni (màxim 600 caràcters amb espai). Amb tots els testimonis volem fer-ne una publicació perquè també pugui servir a moltes altres persones. Envia'ns un mail apasquavellanes@maristes.cat i adjunta una foto actual o d'alguna pasqua a la que vas participar.