Vés al contingut

En la línia d'altres especials realitzats per l'equip de VidaNueva.es, "Benet XVI renuncia" és l'especial que recopila totes les notícies d'actualitat i opinions i signatures dels col·laboradors propis. Hi ha també apartats que repassen les fites del Pontificat, documents més significatius i viatges més importants. I una pestanya específica on es recull tot el que tingui a veure amb el proper conclave.

Com a novetat, en col·laboració amb l'agència RomeReports, en l'especial es publicat els vídeos més rellevants que l'actualitat vaticana està generant aquests dies, i que s'aniran agregant seguint l'esdeveniment.

Tot aquest material complementa la cobertura que Vida Nueva fa a la revista en paper d'aquesta setmana. Entre altres continguts, la crònica dels nostres corresponsals i col·laboradors a Roma, Antonio Pelayo i Darío Menor, i columnes d'opinió de Carlos Amigo, José Lorenzo, Carlos Corral, Raúl Berzosa, Elías Royón, Juan María Laboa, José María Arnaiz i Francisco Martínez Rojas.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.