Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Al darrer dels Quadrens del Centre d'estudis Pastorals s'hi publica una conversa a la que podeu accedir resumida i transcrita a l'enllaç adjunt i que és presentada així: 

El dimecres, 9 de febrer de 2011, ens vam reunir als locals de la casa de l’Església de Barcelona, seu del CEP, de Quaderns i de les delegacions diocesanes de Barcelona per tenir una conversa informal i sense gaires pretensions al voltant del món dels joves i de l’acció pastoral que cal endegar amb ells i entre ells.

No preteníem fer ni una taula rodona, ni un debat formal, sinó un intercanvi lliure i franc sobre els joves i la pastoral. Ens va semblar que podíem aprofitar una de les reunions del Secretariat Interdiocesà de Joventut (SIJ) ja que, els seus membres, gentilment es prestaven a tenir aquest intercanvi profitós per al seu treball i per als nostres propòsits.

Així, doncs, ens vam reunir: Marisa Jiménez. Directora del SIJ. Delegada de Joventut de Tarragona. Mn. Carles Muñiz. Delegat de Joventut de Sant Feliu de Llobregat. Mn. Jordi Callejón. Delegat de Joventut de Girona. Lluís Plana. Delegat de Joventut d’Urgell. Mn. Toni Roman. Delegat de Joventut de Barcelona. Francesc Figueras. Secretari del SIJ. Anna Robert del SIJ P. Antoni Serramona, del CEP i Quaderns.