Vés al contingut

El fill de Martin Luther King va escriure aquest article el passat 25 d'agost als principals diaris dels Estats Units (al linc, la versió de The Washington Post) en memòria del reverend baptista que s'erigí als anys seixanta del passat segle com a defensor dels drets humans, lluitador contra la segregació racial i morí assassinat quatre anys més tard de rebre el Premi Nobel de la Pau (traducció al català, aproximada, aquí).

Amb motiu de la proximitat d'un homenatge de les Forces Armades a la memòria del seu Pare, King III -que ho agraeix per significatiu- recorda quina és la lluita que tant Martin Luther King com els seus seguidors defensen. "molts creuen que el seu somni es limitava a aconseguir la igualtat racial. Certament, ell va buscar aquest objectiu, però la seva visió era molt més que els drets en expansió per a una sola carrera. Confiava que, fins i tot en les pitjors circumstàncies, podríem superar les nostres diferències i conflictes enverinats substituir amb una major comprensió, la reconciliació i la cooperació". diu.

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/08/24/AR20100…

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.