Vés al contingut

Molts immigrants que ja s'han assentat a Catalunya han portat també amb ells la seva fe. Són cristians en una terra nova. És el que es recull en l'edició de desembre de Vida Nueva Catalunya, des de dos punts de vista. D'una banda, amb el testimoni d'immigrants cristians. Expliquen què s'han trobat aquí quan han volgut continuar vivint la seva fe. L'entorn social i laboral no sempre els ho ha posat fácil.

I, per altra, els responsables de les parròquies. A més de la necessitat d'atenció social, agreujada per la crisi, la immigració ha suposat un repte personal. Però hi ha sacerdots que ho han entès molt bé. Sense manual d'instruccions, moltes parròquies han anat normalitzant la presència dels immigrants.

El número es completa amb un article d'opinió de Jaume Flaquer, cap de l'Àrea Teològica de Cristianisme i Justícia i coordinador de l'Àrea Religiosa de Migra Studium.

Aquí es pot llegir un avanç. El suplement de Vida Nueva Catalunya el reben cada mes tots els subscriptors de la revista a Catalunya.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.