Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Perquè no? Alguns som poc donats a donar a conèixer les coses que fem bé, els mèrits propis, els títols, les accions exitoses...  és a dir a fer allò que popularment es coneix com a “posar-nos la medalla” !

Però d’un temps a aquesta part crec que he aprés que ser humil no vol dir no reconèixer en públic allò que fas bé; ni és tampoc aquesta falsa modèstia de la qual ens recobrim i que en realitat ens fa ser més vanitosos i ens allunya de la realitat. Tot el contrari! La humilitat  - del llatí “humilis” que etimològicament vol dir “humus” referint-se a la natura, a allò que la fertilitza i fa créixer-  ens parla d’allò que és essencial, del fet del compliment dels nostres deures, del que cal fer, del que toca....

I això és simplement al que ens sentim cridades les entitats socials, a fer el que cal fer, a mullar-nos, a apostar per les persones, a acompanyar... Mirar els ulls de les persones, reconèixer-les pel seu nom...  és el que un dia i un altre fem amb els més desfavorits. Donar oportunitats, obrir portes, oferir un recó de tendresa, de justícia... ja que ens dol el patiment dels altres i no en podem passar de llarg sense cercar complicitats que ens portin a acompanyar-lo

En reconeixement a la tasca de persones i entitats, des del 1997 el Consistori de Barcelona atorga anualment la Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona. Aquesta distinció vol destacar tots aquells que han contribuït al desenvolupament d’una consciència ciutadana i han destacat per la seva aportació, les seves virtuts i valors cívics.

Enguany un d’aquests 25 guardons ha estat per a Fundació Comtal en reconeixement a la trajectòria de 18 anys de feina ben feta com a referent en la intervenció socioeducativa d’infants i joves en risc social del Casc Antic de Barcelona. El Gmà. Josep Guiteras, President de la Fundació Comtal, va recollir el guardó en nom de tots/es els que mirem de fer que això sigui possible.

I ho volem celebrar amb tots els qui ens coneixeu com entitat i/o com a persones que hi estem vinculades. Ho volem celebrar en nom dels més de 33.000 infants, joves, famílies... que en aquests 18 anys d’història hem acompanyat i volem continuar acompanyant, perquè pensem que l’Educació és clau de futur!

A Fundació Comtal ens han donat la Medalla d'Honor de la Ciutat de Barcelona. Ens enorgulleix i n’estem contents!