Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Us convidem a la trobada que organitza la “Fundació Josep Ma. París-José Udaeta” ( La Frater Festiva) que se celebrarà el dimarts 6 de novembre de 2012, a les 21 hores . A la mateixa podrem gaudir del concert de Gospel , pel “Grup Barcelona Messengers”, del qual s’acompanya programa, i que ofereix l’oportunitat de col·laborar econòmicament (l’aportació és lliure i anònima) per ajudar a subvencionar les obres de la nostra fundació, centrades en subvencionar econòmicament la “Frater Cristiana de Discapacitats de Catalunya i les Illes” en les seves trobades, sortides i colònies d’estiu tant de Barcelona, com de Igualada, Solsona, Tarragona, Tortosa, Menorca, Girona…, per cobrir les despeses d’aquest esdeveniment i sobre tot per aconseguir voluntaris per a les activitats de la Frater. Com diu el muntatge de fotos que va fer la frater de Solsona: “ L’alegria és la manera més senzilla d’agraïment.”

Necessitem la vostra presencia per compartir la nostra amistat; convideu a assistir-hi als vostres amics; tothom serà ben rebut. La força la dóna el grup i vosaltres en formeu part.

Demanem la màxima puntualitat, a fi i efecte de poder acabar a les 22,30 hores. Us preguem que llegiu el programa que acompanyem.

El “Grup Barcelona Messengers “ és de primera categoria tal com podeu veure a la seva web www.bcnmessengers.com

Gràcies per la vostra presència i col·laboració

Cordialment,

F. Coll Monegal en nom del Patronat de la Fundació Josep Ma. París- José Udaeta