Vés al contingut

(SIJ) València acollirà, de l’1 al 4 de novembre, el primer Congrés Nacional de Pastoral Juvenil organitzat pel Departament de joventut de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE), en l’equip organitzador del qual el Secretariat Interdiocesà de Joventut de Catalunya i Balears (SIJ). El Congrés portarà com a lema «També vosaltres sereu testimonis» (Jn 15, 26-27).

El Congrés està pensat per a dos mil participants, adreçat a agents de pastoral juvenil, monitors, animadors i catequistes que ja treballen amb joves o que s’hi preparen per a fer-ho. Les inscripcions al Congrés es realitzaran a través de les delegacions diocesanes de pastoral de joventut.
L’objectiu general del Congrés és descobrir nous camins per a evangelitzar els joves i que a la vegada aquests joves siguin testimonis de l’evangeli en la cultura d’avui. El seu contingut girarà entorn de tres eixos principals: el primer anunci, l’encontre amb Jesucrist i els itineraris de formació. Serà un congrés que vol remarcar tres aspectes de fons com la formació de la fe dels joves, el reforç del sentit de comunió eclesial i el foment de l’acció i el testimoni cristians a la societat.
El Congrés comptarà amb ponències, conferències i taules rodones amb testimonis, els participants analitzaran els reptes i projectes de la pastoral juvenil a Espanya. El Congrés també tindrà moments de pregària, una vetlla d’adoració, una proposta d’evangelització urbana, un festival musical, activitats culturals i lúdiques. Tanmateix, s’estudiaran iniciatives per a promoure la participació en la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) de 2013 que tindrà lloc a Rio de Janeiro, al Brasil.

Per a més informació posa’t en contacte amb la teva Delegació de joventut!

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.