Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

El Secretariat de Marginació del Bisbat de Barcelona organitza pel dissabte 5 de maig la 4a Trobada de ”Testimonis entre els pobres”. Aquest any les persones que recordarem seran Rosa Navarro i el Pare Paco. L’acte tindrà lloc al col.legi de les Teresianes del carrer Ganduxer (Ganduxer, 58) i començarà a dos quarts d’onze del matí. Hi haurà una conferència del Mn Gaspar Mora sobre "L'espiritualitat en temps de crisi", una taula rodona, presentació del quart fulletó "Testimoni entre els pobres" a càrrec de la autora Victòria Molins.

Les institucions que ho desitgin podran disposar d'un stand on podran oferir informació de la feina que fan i, si s'escau, vendre productes dels seus tallers. També hi ha la possibilitat de quedar-se a dinar i a la tarda un cine-fòrum.

Tan pel dinar com per muntar un stand us demanem que us apunteu abans del divendres 27 d'abril. Ho podeu fer a Delegació de Pastoral Social (Rivadeneyra, 6, 8a, e-mail delpassocial@yahoo.es o tel 93317 63 97 matins).

Som convidats a participar-hi voluntaris de Càritas de Parròquies, de presons i d'institucions i entitats i tothom que tingui sensibilitat envers el món dels més petits. Informació a la Delegació de Pastoral Social.