Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Universitaties) L'Espai Von Balthasar-CCU és l'espai que la delegació de Pastoral Universitària de l'Arquebisbat de Barcelona destina a la creació i la difusió artística de la dimensió espiritual de l'ésser humà. És en aquest indret creatiu on el dissabte 18 de febrer a les 19 hores es presentarà el nou disc de Raül Benéitez i la seva banda. Aquest nou treball porta per títol "El dia del mag".

Raül Beneitez, després de tocar amb grups com Remendaos i Sherpah, obre per primera vegada el calaix de les seves intimitats i les dóna a conèixer en el seu primer àlbum com a cantautor, "El dia del Mag", un disc carregat de bones intencions i amb pilars ferms. Melodies i lletres que afloren des de les profunditats de l'ànima del cantautor, missatges que pretenen despertar sentiments i emocions des d'una perspectiva constructiva i positiva de la vida, del món, i de les coses.

Ell i el piano, el piano i ell, juntament amb la banda que normalment l'acompanya: Jordi Segon (guitarra elèctrica), Toni Meiru (contrabaix), i Carles Garrido (bateria), i Tamara (videodj), "enfilen" un nou camí amb la iŀlusió de fer dels dies "sorbets" de tast agradable i gust encantador, aquesta és l'essència de "El dia del Mag".

Un disc que sobre l'escenari esdevé un espectacle farcit de música, poemes visuals, sorpreses i picades d'ullet als espectadors.

El concert, d'entrada lliure, es realitzarà a l'Espai Von Balthasar-CCU (C/ Villarroel 81, baixos, Barcelona)

Per a més informació, podeu consultar la web de l'autor www.raulbeneitez.com