Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

La pintora ha servit d'inspiració per a les obres que cada alumne ha creat per exposar el dia de Don Bosco
La pintora Laura Benítez amb els alumnes
 

L'obra d'un dels alumnes
 

(Calós) Un any més -amb aquest ja en són quatre- per aquestes dates a l’escola Sant Francesc de Sales de Ciutadella convidam un pintor amb la intenció d’apropar l’art i els artistes que ens envolten als fillets i les filletes.
Primer va ser Marc Jesús, després Josep Moncada, l’any passat Lluis Pons “James” i enguany s’ha escollit a na Laura Benítez i, com en els anys anteriors, el seu estil, la seva temàtica i la seva tècnica han servit d’inspiració per a les obres que cada alumne ha creat per exposar el dia de Sant Joan Bosco.
La idea d’aquesta activitat és tenir els artistes tant a prop que sigui possible satisfer totes les curiositats que els més petits es plantegin. Veure com pinten, fer-los preguntes sobre la seva trajectòria,  escoltar les seves reflexions, saber el que més els agrada pintar, etc. El resultat final ésveure les creacions dels nostres alumnes en una exposició que, per cert, estarà oberta a tothom que la vulgui visitar.
Una setmana abans de l’exposició, tots els cursos de Primària, de primer fins a sisè, van tenir la seva sessió amb la pintora durant el matí. Una de les coses que els va cridar més l’atenció és la tècnica que utilitza na Laura: la pintura damunt seda.
Vam poder observar com aquesta pintora, d’una forma senzilla i molt colorista, expressa sobre la seda paisatges de la nostra illa, animals, personatges imaginaris...i moltes coses més. Al llarg de dos matins van poder gaudir de la delicada senzillesa amb que na Laura va dur a terme la realització de dos quadres que fa poc ens ha fet arribar.
Tot el que ella ens va explicar va donar peu als fillets i filletes a dur a terme les seves pròpies produccions, que, per cert, van quedar precioses.Des de l’escola volem agrair-li el temps que ens ha dedicat i els quadres que ens ha regalat.

Feu clic per veure les obres dels alumnes.