Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

La pregària és l’exercitació espiritual per excel•lència. L’objectiu d’aquest recull de textos és ajudar a mantenir el clima de pregària durant tot el dia. Ara, amb la mateixa intenció que vaig iniciar el recull de pregàries proposat pel monjo de Montserrat, pare Miquel Estradé , presento una selecció de pregàries molt més personals. Són fragments de salms o altres textos bíblics que dia darrera dia són repetits en la pregària de la Litúrgia de les Hores. La selecció és íntima i reflexa l’estat d’ànim o la crida que la lectura de cada text em suggereix. Alguns textos són pregàries directes, altres aporten petits moments de transcendència que ajuden a avançar en el dia a dia.

22 gener “Senyor, dóna'ns la pau;el fruit mateix del nostre treball és obra teva.” (Is 26, 12)
 
23 gener “Que Déu s'apiadi de nosaltres i ens beneeixi, que ens faci veure la claror de la seva mirada” (Sl 67,2)
 
24 gener “Per això tothom qui confessa que Jesús és el Fill de Déu, està en Déu, i Déu en elL”( 1Jo 4,15
 
25 gener “Ensenya'm la teva ruta, Senyor,  que m'encamini en la teva veritat; que el meu cor tot sencer veneri el teu nom” (Sl 86, 11)
 
26 gener “Tu, Senyor, Déu compassiu i benigne, lent per al càstig, fidel en l'amor, mira'm, apiada't de mi. Dóna el triomf al teu servent, la victòria al teu fill d'esclava” (Sl 86,15-16)
 
27 gener “El qui obra com cal i diu la veritat, el qui refusa d'enriquir-se amb violències, el qui no es deixa comprar amb obsequis, no fa cas de propostes criminals i acluca els ulls per no mirar la maldat. Aquest home residirà a les altures, viurà segur en castells dalt de les roques. Tindrà el pa de franc i l'aigua no li faltarà.” (Is 33, 15-16)
 
28 gener “Judicarà tot el món amb justícia, tots els pobles amb raó” (Sl 98, 9b)