Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació Pere Tarrés) Els protagonistes de la Nadala institucional d’enguany de la Fundació Pere Tarrés han estat els seus nens i nenes. La Fundació ha organitzat el primer concurs infantilDibuixa el teu Nadal per a que els fills i filles del personal de la Fundació i els infants dels centres d’esplai que federa expressin, a través del dibuix, què és per a ells el Nadal. La guanyadora del concurs ha estat Telma Munté, de 4 anys, és filla de la Delia Ibarz, que treballa al CEIP Mestral (Hospitalet de l’Infant) i al Santa Marina (Pratdip).
 
El dibuix de la Telma serà la imatge amb la qual està treballant l’equip de disseny de la Fundació Pere Tarrés per crear la Nadala d’enguany. A més a més, la Telma i la seva família han guanyat un premi d’un cap de setmana en una casa de colònies de la Fundació.
També s’han atorgat un segon i tercer premi. El segon premi és per el dibuix de l’Anna Martina Bayer, de 13 anys i filla de la Roser Gual, de Cases de Colònies (SCV). El tercer premi és per l’Azahara Cheyenne García, de 16 anys, filla de la Francesca Cucharero. Ambdues rebran un obsequi de la Fundació.

En aquest primer concurs de dibuixos de Nadal, s’han presentat més de 35 dibuixosde nens i nenes de totes les edats. A tots i totes se’ls hi entregarà un diploma acreditatiu de la seva participació en el concurs. A més, es crearà un pòster sobre el Nadal amb tots els dibuixos rebuts que decorarà els diferents recintes de la Fundació.