Vés al contingut

(info SIJ) Amb aquest lema, basat en la pel·lícula comercial «Come, reza, ama» (2010), la VIII Setmana del Cinema Espiritual presenta alguns dels temes claus de les sis pel·lícules proposades per aquest curs als centres educatius. El perdó és el tema central de “En un mundo mejor”, “Encontrarás dragones” i “De dioses y hombres”. Tres pel·lícules que ens apropen a la motivació cristiana de la reconciliació.

Per la seva banda, tant “El discurso del Rey” com “Soul Surfer” mostren el desig de viure amb un afany de superació. Totes aquestes pel·lícules van adreçades a joves d’ESO i Batxillerat menys el “El Secreto de Kells” que, adreçada a primària, mostra com un aprenent de monjo ha de triar entre defensar el seu monestir dels intrusos o escriure l’Evangeli amb la bellesa dels colors. Cada pel·lícula va acompanyada d’un material didàctic per a treballar a cada centre.

Per a més informació (dates, preus, inscripcions...) contactar amb la delegació de Joventut del teu bisbat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.