Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Des de la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar de Barcelona ens posem amb contacte amb vosaltres per fer-vos partícips del nou “Diagnosi de persones al carrer 2011”. Que tindrà lloc la nit del 8 de novembre d’aquest any.
 
Com ja sabeu, l’atenció social a les persones sense llar requereix una informació actualitzada sobre les dimensions i característiques d’aquest problema social, molt especialment en referència a la franja més empobrida i vulnerable d’aquest col·lectiu: les persones sense sostre, aquelles que ni tan sols utilitzen la xarxa de recursos existents, i pernocten als carrers de la ciutat.
 
Per aquest fet ens tornem a trobar el proper 8 de novembre amb l’objectiu de copsar el volum i característiques de la població que dorm al carrer i poder compartir tota la informació amb tots els agents implicats, tan voluntaris com professionals que atenen a aquest col·lectiu.
 
Un cop més us demanem la vostra participació i us animem a inscriure-us a través de www.diagnosi2011.org. A la pàgina trobareu més detalls de la iniciativa, i en breu se us comunicarà la data i lloc de la reunió informativa per aquells que estigueu interessats a participar i ens hagueu enviat el formulari amb les vostres dades.
 
Agraint-vos la vostra col·laboració, restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment: Maria Sureda: coordinacio@diagnosi2011.org o 608072789.