Vés al contingut

La història ens assenyala amb el dit. L’Església, les Esglésies i les Confessions Religioses, en general, no hem estat sempre agents de pau. Ens hem traït a nosaltres mateixos i hem traït el que prediquem tots aquells cops que hem caigut en la temptació de voler el poder terrenal o tots aquells cops que hem cregut que estem per sobre dels poders terrenals.

Per aquesta raó, cal posar en valor quan les religions, o una part de les religions, aquelles que coneixem com a religions del llibre o religions abrahàmiques; ens apleguem per proclamar, juntes, els camins de la pau; per denunciar, plegades, les maquinacions de la guerra; i per afirmar, convençudes, que tota religió és i ha de ser agent de pau.

La pau, i la pau activa, és i ha de ser un patrimoni de les confessions religioses. Les confessions religioses som agents de pau i ens correspon a nosaltres viure d’acord amb aquest principi. Ens cal encarnar la pau per poder ser portadors de pau.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.