Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Parlament de Catalunya) Una delegació d'imams i professors de l'islam del Marroc ha visitat aquest divendres el Parlament de Catalunya, en el marc de l'estada que fan a Catalunya per reforçar les pregàries amb motiu del Ramadà. La delegació, que ha estat rebuda per la presidenta, Núria de Gispert, la componien també imams residents a Catalunya i membres de la Unió de Centres Culturals Islàmics de Catalunya (UCCIC), entitat que organitza el viatge en coordinació amb el ministeri d'afers islàmics marroquí.

De Gispert els ha adreçat unes paraules de benvinguda a "la seu de la institució que representa democràticament el poble de Catalunya, amb tota la seva diversitat, amb tots els seus accents". Així mateix, ha remarcat que Catalunya "és i vol ser un país d'acollida, de civisme i de convivència", i ha afirmat que "el fet religiós és un element que ens enriqueix com a persones i com a col·lectiu". A l'últim, els ha desitjat un bon Ramadà i "un mes fructífer en espiritualitat".

La presidenta de la UCCIC, Atiqa Bouhouria, i una representant de la delegació marroquina, Wafaa Mansouri, han agraït la rebuda de la cambra i, ha dit Mansouri, les "portes obertes" del Parlament.

La delegació ha estat acompanyada del director general d'afers religiosos de la Generalitat, Enric Vendrell