Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(Salesians) L'Institut Superior de Ciències Religioses Don Bosco (ISCR) de Barcelona llança per al proper curs 2014-15 una oferta formativa en línia per a la Llicenciatura en Ciències Religioses, especialitat en Pastoral. Dividit en quatre semestres lectius, el pla d’estudis complet engloba les àrees d’Humanitats, Bíblia, Teologia, Vida cristiana i Pastoral. Ja és obert el període d'inscripcions.

Es tracta d'una formació per internet única a tot el territori, i s'orienta especialment a laics, religiosos, seminaristes, i sacerdots que volen assolir una adequada preparació com a agents de pastoral. La llicenciatura també està oberta a totes aquelles persones que vulguin cursar algunes assignatures del seu interès i obtenir un certificat final amb els crèdits cursats, sense necessitat de realitzar el programa complet.

El programa inclou un 30% d'assistència presencial que es concretarà de forma personalitzada amb cada alumne. En funció del nombre de matriculacions, l’ISCR mobilitzarà als seus tutors per facilitar la comoditat de l'alumnat inscrit.

El Màster en Ciències Religioses Especialitat en Pastoral de l'ISCR Don Bosco compta amb l'Aprovació de la Santa Seu (Congregació per a l'Educació Catòlica: 275/1999, 8 ​​de juny), està reconegut a efectes civils per l'Estat Espanyol com a Màster en Ciències Religioses (BOE 276, 16 novembre 2011, I, 117.995). i avalat internacionalment per la Universitat Pontifícia Salesiana de Roma.

L'oferta formativa dels salesians treballa totes les dimensions bàsiques de la persona, tenint com a rerefons les paraules de Don Bosco: “L'educació és cosa del cor”.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.