Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Abadia de MontserratL'Abat Josep M. Soler ha nomenat com a nou rector del Santuari de Santa Maria de Montserrat i Sagristà Major de la Basílica el pare Joan M. Mayol, que fins ara era el responsable de la infermeria del Monestir. Mayol substitueix el pare Josep M. Sanromà, que a partir del proper 21 de juny exercirà –durant els propers tres anys– el càrrec de Procurador General de la Congregació Sublacense Cassinesa, amb residència a la Cúria de Sant Ambròs de Roma.

Joan M. Mayol i Fàbregas (Barcelona, 1962) és professor de Teologia Moral a l’Studium Filosòfico-Teològic de Montserrat i a la Facultat de Teologia de Catalunya. Va entrar al Monestir l’any 1991, va fer la professió simple l’11 de setembre de 1993 i la solemne el 5 d’abril de 1997. Va rebre l’ordenació sacerdotal el 8 de desembre de 2006.

Josep M. Sanromà i Solà (Igualada, 1957) ha estat el rector del Santuari de Santa Maria de Montserrat i Sagristà Major de la Basílica des de setembre de 2008. Va entrar al Monestir l’any 1977, va signar el seu compromís temporal amb la comunitat el 26 d’abril de 1979 i va professar solemnement l’1 de novembre de 1982. El 25 de setembre de 1993 va ser ordenat sacerdot. La nova responsabilitat de Sanromà a la Cúria de la Congregació a Roma ha estat una petició de l’Abat President de la Congregació, Bruno Marin.