Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fragmenta) Un conjunt de debats, tallers i conferències es donaran cita al II Fòrum Fragmenta que, amb el títol 'Autors i lectors en diàleg', se celebrarà aquest dissabte a la Casa d'Espiritualitat Sant Felip Neri, de Barcelona, amb un intens programa. Les inscripcions ja estan obertes.

Aquesta segona edició, després de la celebrada l'any 2012 amb motiu del cinquè aniversari de Fragmenta Editorial, s'obrirà amb l'estrena d'una petita peça inèdita, elaborada expressament per aquesta activitat: una dramatització d'Albert Pijuan basada en l'obra Moisès i Aaron, d'Arnold Schönberg, i que porta per títol "Un matí amb Schönberg". Enric Vendrell, director general d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, clausurarà la jornada.

Enmig, hi ha previstes diverses activitats amb la participació, entre d'altres, d'Anna Caixach, Andreu Trilla, Ramon M. Nogués, Josep Otón, Santiago Díaz de QuijanoFrancesc Torralba, Gregorio Luri, Albert Ferrer, Svami Satyananda Sarasvati, Joan Ferrer, Lluís Duch, Vicenç Villatoro, Dominique de Courcelles, Ignasi Moreta, Abdelmumin Aya, Xavier Serra Narciso, Raquel Bouso, Laia de AhumadaRaimon Ribera, Josep Rius-Camps, Xavier Melloni, Carles Salazar, Amador Vega.

Fragmenta Editorial va néixer el maig de 2007 de la mà d'Ignasi Moreta, doctor en humanitats, que n'assumeix la direcció literària, i d'Inês Castel-Branco, doctora en arquitectura, que n'assumeix la direcció gràfica. El segell es defineix com una editorial independent que tracta sobre les religions des d'una perspectiva aconfessional. Des d'aleshores, ha publicat 52 llibres en català i, des de 2011, 25 en castellà. En el seu catàleg s'hi pot trobar l'Opera Omnia Raimon Panikkar (només existent en italià, en francès i aviat en castellà) i autors com ara Lluís Duch, Teresa Forcades, Xavier Melloni, Ramon M. Nogués, Francesc Torralba, Juan José Tamayo i Marie Balmary, o introduccions i clàssics de les principals tradicions religioses del món.