Vés al contingut
Catalunya Religió

(Antonio Bordàs) Entrega dels premis del concurs bíblic al Seminari Diocesà de Tortosa. Es es va fer el dissabte al matí i hi han participat del bisbat de Tortosa un total de 5.316 treballs, una gran quantitat si tenim en compte és prou petit. En tot Catalunya hi han hagut 63.456 participants.

Van venir molts xiquets i xiquetes acompanyats del pares i mestres a recollir el seus premis. Cal destacar els personals, com el dibuix, la contesta a les preguntes, les redaccions i les activitats que van fer les escolles i també de les parròquies que tenen la inquietud de col·laborar dintre de la catequesi parroquial. Van destacar tant aquells que han fet un bon treball personal, com el grup que ha participat. Van donar una primer premi a la Parròquia de la Purifiació de Maria de l’Ametlla de Mar.

En això veiem l’interès i la paciència tan del mestres de religió com les catequistes que any rere any dedicar unes hores a aquest treball, que ajuda a valorar la lectura i estudi de la Bíblia. És una bona tasca la que es porta a terme tant des de la Federació de Cristians de Terrassa con la de les escoles, col·legis, instituts i parròquies.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.