Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Llibreria Claret) El papa Francesc, Sor Luícia Caram, i la Bíblia il·lustrada per Pilarín Bayés, van ser els llibres més venuts a la llibreria Claret de Barcelona durant la diada de Sant Jordi. En primer lloc va destacar Alegreu-vos del papa Francesc i editat per Publicaciones Claretianas. A Dios rogando de Sor Lucía Caram, que no va parar de signar llibres i conversar amb els molts lectors que la buscaven, va ser el segon. I en tercer lloc, trobem La Bíblia de tots il·lustrada per la Pilarín Bayés i coeditada per Estrella Polar i Editorial Claret.

La Llibreria es va omplir de gent durant tot el dia, sobretot coincidint amb la signatura de llibres previstes durant la diada. L’escriptor que més gent va congregar, va ser el teòleg basc José Antonio Pagola, autor d’un bon nombre d’obres, la més reconeguda segurament Jesús, aproximació històrica.

El rànquing total de llibres més venuts a Claret l’encapçala l’obra L’analfabeta que va salvar un país de l’escriptor suec Jonas Jonasson, i editada per La Campana. En segon lloc Victus d’Albert Sànchez Piñol i publicat per La Campana, i que ja l’any passat va ser una de les més venudes. I en tercera posició trobem l’obra Quan en dèiem xampany del periodista i escriptor Rafel Nadal i editada per Columna.