Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació Blanquerna / IQS).- Aquest dimarts, Blanquerna i IQS, centres de la Universitat Ramon Llull (URL), han presentat el nou Grau en Farmàcia que s'impartirà el curs 2014-2015 en un acte que s'ha celebrat al Col·legi de Farmacèutics de Barcelona.

La presentació del nou Grau en Farmàcia ha estat a càrrec de Màrius Duran, degà de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna, i Rosa Nomen, degana d'IQS School of Engineering, i ha estat moderada per Pilar Gascón, vocal d'Investigació i Docència del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (COF).

La titulació de Farmàcia, que fins ara només es podia estudiar en una universitat catalana, és de cinc anys i compta amb una vuitantena de places. Part de les assignatures del pla d'estudis s'impartiran en anglès, i a més a més de les pràctiques tutoritzades, els estudiants faran estades a la indústria farmacèutica. La carrera suposarà fer més de 1.000 hores de laboratori i simulació i 9 (6+3) mesos de pràctiques obligatòries a oficines de farmàcia, farmàcia hospitalària i indústria farmacèutica o alimentària. També s'oferten 4 mencions o especialitats en: Alimentació i Nutrició; Farmàcia Assistencial; Disseny i Producció de Fàrmacs; i Gestió i Màrqueting Farmacèutic.

Serà la primera vegada que dues institucions de la Universitat Ramon Llull imparteixen un Grau conjuntament. L'objectiu és sumar l'expertesa d'l'IQS en l'àmbit de les ciències i el de la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna en la formació de professionals que tenen cura de la salut de les persones per oferir una titulació amb una clara orientació humanisticocientífica.