Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Abadia de Montserrat) El proper dissabte 24 de maig tindrà lloc al Monestir de Montserrat un recés per a joves de 20 a 35 anys que vulguin viure amb profunditat el temps pasqual i esperar la Pentecosta. El pare Antoni Pou, monjo de Montserrat, dirigirà aquesta jornada, que té com a objectiu elaborar i integrar les vivències personals quotidianes, gestionar els sentiments, les frustracions, i les il·lusions del propi cor.

El recés porta per títol Vigor i tendresa: respirar l’esperit de Pasqua, i començarà al matí amb una conferència a càrrec d'Antoni Pou. Després es podrà optar per assistir a la missa conventual o allargar l’estona de reflexió personal que hi haurà després; el matí s’acabarà amb una petita pregària en grup. A la tarda, pels qui vulguin, hi haurà la possibilitat de compartir en grup les reflexions que haurà suscitat la conferència, i finalment Pou dirigirà una pregària meditativa, en la qual s’ensenyaran algunes tècniques per pregar amb l’ajuda de la música, la relaxació i la concentració.

Aquest recés tindrà lloc a l’hostatgeria del monestir de Montserrat i s’emmarca dins de les activitats pastorals que es realitzaran periòdicament en aquest espai. El preu és de 10 euros, que inclou el dinar al menjador de l’hostatgeria.