Vés al contingut
Catalunya Religió

Per saber-ne més

Arxius adjunts

(Comissió aplec Pasqual Sabadell) Aquest dissabte, a l’inici de la segona setmana de Pasqua, les parròquies de l’Arxiprestat de Sabadell Centre i Sud organitzen el 10è Aplec Pasqual de Sabadell, amb el lema 'Crist, ahir, avui, sempre'.

Les 16 comunitats parroquials que avui formen l’arxiprestat –Sant Feliu, Sant Vicenç de Jonqueres, Puríssima Concepció, Santíssima Trinitat, Mare de Déu de Gràcia, Santíssim Salvador, Sant Oleguer, Sant Francesc d’Assís, Sant Jordi, Sagrada Família i Santa Creu de Sabadell; Santa Maria de Barberà del Vallès; Sant Feliu del Racó i Sant Esteve de Castellar del Vallès; Sant Quirze i Santa Julita de Sant Quirze del Vallès; i Mare de Déu de la Mercè de Badia del Vallès– conviden a tots els cristians de Sabadell i dels municipis veïns a celebrar junts aquesta festa pasqual.

Ens trobarem per compartir una mateixa fe. Crist ha ressuscitat! Crist ha vençut el pecat i la mort! Celebrem, doncs, amb goig la plena victòria de Crist i el proclamem vivent, llum i vida per al nostre món.

Les activitats programades al voltant de l’església de Sant Feliu de Sabadell

A la plaça, de les 16.00 h a les 18.00 h, gimcana i animació, adequades a les diverses edats, amb el fil conductor de les aventures d’Astèrix i Obèlix, a la recerca d’una poció màgica que desperti actituds i valors cristians. Organitzat pels esplais parroquials de l’arxiprestat. Destinat als infants i joves. Amb una assistència prevista de més de 400 persones.

A l’església, a les 19.00 h, celebració de l’Eucaristia, presidida pel rector de la parròquia de Sant Feliu i concelebrada per tots els preveres de l’Arxiprestat de Sabadell Centre i Sud.

Durant l’Eucaristia seran presents al peu de l’altar els ciris pasquals de les 16 parròquies, així com també una icona gloriosa del Crist ressuscitat que cada any és lliurada com a testimoni a una parròquia diferent, per tal que l’exposi a l’església. El cant serà animat per un grup musical interparroquial, format per joves, anomenat 'Afinant un somni'. La col·lecta que es farà durant la celebració anirà destinada a Càritas.

Acabada la celebració de l’Eucaristia hi haurà un piscolabis amb pastes i begudes al peu de l’escalinata de la plaça de Sant Roc.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.