Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Sant Feliu) "Pistes per viure i creure en temps de crisi", era el tema del diàleg que es va fer aquest dimarts a Vilanova i la Geltrú, amb el bisbe de Sant Feliu, Agustí Cortés, i l’abat de Montserrat, Josep Maria Soler. També hi participar l’emprenedor Ángel de Arriba, emprenedor en un acte moderat per l’editora Núria Mañé a la sala de l'escola Santa Teresa de Jesús.

El bisbe Agustí Cortés va comentar els números 186 a 216 de l’Exhortació Apostòlica Evangelii Gaudium del papa Francesc, que tracten sobre la inclusió social dels pobres. Josep M. Soler va explicar de quina manera la crisi econòmica havia afectat Montserrat en el seu conjunt, i va fer vuit propostes per renovar l’espiritualitat a partir de la crisi. I Ángel de Arriba, que ha publicat el llibre Atur i Fe amb la seva experiència, va proposar cinc punts que poden ajudar les persones en atur a fer front a la seva situació.

L’acte estava organitzat per per l’espai social Betània, les parròquies de la ciutat i l’equip de Pastoral Obrera a Vilanova i la Geltrú. Aquesta ha estat la tercera d'un cicle de sessions de reflexió realitzades a Vilanova.