Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Anton Monner- CR/Tortosa) Aquesta setmana un grup de feligresos de la diòcesi de Tortosa han viatjat a Terra Santa. Aquesta peregrinació diocesana a la terra de Jesús està marcada per l’espiritualitat, la pregària i la Sagrada Escriptura. El viatge durarà vuit dies seguint els indrets per on Jesús de Natzaret va viure, va predicar i va entusiasmar a milers de seguidors. Alternaran la pregària amb el turisme visitant restes arqueològiques i un passeig pel llac de Galilea.

Un punt clau ha estat la visita a la Basílica de l’Anunciació a Natzaret on s’hi ha celebrarat la missa presidida pel vicari general i moderador de la Cúria, Josep Lluís Arin Roig i concelebrada per Xavier Pallarès i Jornet i pel diaca José Manuel Moreno. A Canaà de Galilea, set matrimonis del grup dels Peregrins van renovar les Promeses Espirituals.

Viatge cultural entre pedres, monuments i records tan lligats al nostre passat espiritual, alternant amb la pregària i l’estudi “in situ” del Nou Testament, amb els temes bíblics viscuts als mateixos llocs on va viure i va morir Jesús de Natzaret.

Al web del bisbat hi ha diverses cròniques de les jornades del peregrinatge.